Referenties

OPOZ  ZOETERMEER

Het Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer is een aantal jaren geleden in contact gekomen met Anke Lagendijk. Wij hadden een grote behoefte aan kwaliteitsverbetering op het terrein van de PR en marketing op de 19 scholen binnen onze organisatie.

Anke is daarmee in onze opdracht adequaat aan de slag gegaan en dit heeft tot prima resultaten geleid. Anke is kundig, adequaat, flexibel, slagvaardig en resultaatgericht. Niet voor niets is zij nog steeds actief binnen onze organisatie!

Wij zijn uitermate tevreden met betrekking tot haar wijze van werken en de resultaten die zij levert. Wij bevelen haar graag bij potentiële nieuwe opdrachtgevers aan!

Roel Pots, Bestuurder OPOZ Zoetermeer


SBO BELLE VAN ZUYLEN  UTRECHT

‘In 2015 heeft Anke de complete huisstijl van SBO Belle van Zuylen ontworpen en het naamgevingstraject op onze school begeleid.

Haar gevoel voor schoonheid en kleur en het kunnen putten uit creatieve oplossingen maakt het samenwerken met haar een groot plezier.

We krijgen veel positieve reacties op de stijlvolle ontwerpen en wij zijn blij met de samenwerking, die heeft bijgedragen aan de professionele uitstraling van onze school!’

Annelies van Dijk, Directeur SBO Belle van Zuylen


SBO RAFAEL  UTRECHT

‘Wij zijn zeer tevreden over het traject dat wij met Anke en haar bureau hebben door­lopen. Betrokken­heid, flexibi­liteit, creativi­teit zijn daarin kern­woorden.

De op­brengst van het geheel is geweest: een nieuwe naam voor de school, een passend motto, een eigen­tijdse huis­stijl en complete set communi­catie­middelen.

De totale uit­straling van de PR is helder en doel­treffend. Daar­naast heb ik het proces als zeer prettig ervaren.’

Pien van Gendt, Directeur Rafael


IKC DE PIRAMIDE  ZOETERMEER

‘Anke weet de vraag van de opdrachtgever om te zetten naar een mooi product. Ze is een vakvrouw, positief, doortastend en heeft oog voor detail.

We hebben goed samengewerkt en zullen in de toekomst zeker weer een beroep op haar doen.’

Louise Gros, Directeur IKC De Piramide


SKO  FLEVOLAND VELUWE

Wij zijn positief over de inhoude­lijke door­ver­taling van ons strate­gisch beleids­plan naar een publieks­versie. 

De ontwikkelde animatie en brochure zijn goed van inhoud, speels en aan­trekke­lijk van opzet en geven goed weer wie we willen zijn. Er is alles bij elkaar een sterk, toekomst­gericht SKO-beeld neer­gezet waar­mee we lang voor­uit kunnen.

Wij zijn dan ook heel tevreden met het resul­taat en hebben de samen­werking met Onderwijs­communi­catie Coach als prettig ervaren. Anke heeft goed mee­gedacht in mogelijk­heden voor onze organi­satie.’

Koen Oosterbaan, Bestuurder SKO Flevoland en Veluwe


OBS OVERVECHT  UTRECHT

Wij hebben ervaren dat Anke erg meedenkend en flexibel is. Een prettige ondersteuning bij het vernieuwen van de huisstijl. 

Anke en haar bureau zijn goed op zoek gegaan naar wie wij als school zijn en waar we voor staan. Zelf hadden we nooit zo’n uitgebreid positioneringsonderzoek gedaan.

Het was een stimulerend en prikkelend traject met een eindresultaat waar we trots op zijn. Het eindresultaat is erg mooi geworden.’ 

Nelleke Brouwer, Directeur OBS Overvecht